Επιστροφές - Αλλαγές

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων(14) ημερολογιακών ημερών με την προϋπόθεση ότι:

Η ζημία δεν έγινε με υπαιτιότητα του πελάτη.

Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Όσον αφορά τον Ρουχισμό και την Υπόδηση απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί το προϊόν.

Το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει το προϊόν και θέλει να το επιστρέψει για οποιονδήποτε δικό του λόγο, χρεώνεται τα μεταφορικά επιστροφής του προϊόντος που ανέρχονται σε 5,00 €. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.

Μαγιό ( το κάτω μέρος), εσώρουχα και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Οι Αλλαγές/Επιστροφές σε προϊόντα που έχουμε παραλάβει από τους πελάτες μας, πραγματοποιούνται καθημερινά από την επιχείρηση μας στις 08.00πμ με 10.00πμ

Σε περίπτωση Επιστροφών/Αλλαγών από Κύπρο, ο πελάτης αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου το κόστος ή επιστροφής ή και επιστροφής και αλλαγής του προϊόντος (αν θέλει να αλλάξει το προϊόν που παρέλαβε με κάποιο αλλο).

Τρόπος Αλλαγής/Επιστροφής

Ετοιμάζετε το δέμα σας και εσωκλείεστε μέσα σε αυτό την απόδειξη του προϊόντος.

Πηγαίνετε το δέμα στην μεταφορική courier από την οποία το παραλάβατε και χρέωση δικιά μας (παραλήπτη) - μόνο για τις courier ΕΛΤΑ και ACS που συνεργαζόμαστε.

Σε περίπτωση αλλαγής η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Σε περίπτωση αλλαγής παραπάνω από μία φορά η χρέωση είναι 5€ και τη χρεώνεται ο πελάτης εξτρά στην αλλαγή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας υπάρχει χρέωση 5.00€ τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό που θα επιστραφεί

Σε περίπτωση που παραλάβατε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν τα έξοδα επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με email για την πορεία της.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του και η διαδικασία αλλαγής συνήθως διαρκεί 5-7 ημέρες.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται αφόρετα, με συνημμένες όλες τις ετικέτες και σε κατάσταση πώλησης σε διάστημα έως 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, καπνός κλπ. Δεν θα είμαστε σε θέση να δεχτούμε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος στο οποίο θα υπάρχουν στοιχεία που δηλώνουν ότι αυτές οι οδηγίες δεν έχουν τηρηθεί.

Σε περίπτωση που ζητήσατε επιστροφή χρημάτων, τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας σε διάστημα 7-10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από το αρμόδιο τμήμα της επιχείρησης μας. Συνιστούμε για δική σας διευκόλυνση, ώστε να μην υπάρχουν επιπλέον κρατήσεις από την τράπεζα, ο λογαριασμός που δίνετε να ανήκει σε τράπεζα Eurobank

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν πάντα τον αποστολέα εκτός από την πρώτη αλλαγή ή αν ο λόγος επιστροφής οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος της εταιρίας μας.

Αντικατάσταση ή αλλαγή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ζητούμενο προϊόν. Αν το προϊόν που θέλετε δεν υπάρχει, το τμήμα εξυπηρέτησης του eshop θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προσφέρει επιπλέον επιλογές.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε καλέστε μας στο 25210 57210 ή στείλτε μας email στο sales@granazi.com.

Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής της αλλαγής / αντικατάστασης:

Αντικαταστάσεις γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων(14) ημερολογιακών ημερών με την προϋπόθεση ότι:

Σε περίπτωση αλλαγής / αντικατάστασης του προϊόντος η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Σε περίπτωση αλλαγής πάνω από μία φορά η χρέωση είναι 5,00 €

Δεν έχει υποστεί κάποια αλλοίωση ή ζημία στο προϊόν ή δεν έγινε με υπαιτιότητα του πελάτη.

Αν η αλλαγή / αντικατάσταση είναι από δικό μας σφάλμα δεν έχετε καμιά χρηματική επιβάρυνση.

Αν προέρχεται από δικό σας λάθος χρεώνεστε την αποστολή και την επιστροφή στα 5,00 €, αφού συνεννοηθείτε μαζί μας τηλεφωνικώς και κάνετε χρέωση παραλήπτη κατά την αποστολή, τέλος, πληρώνετε το ποσό των 5,00 € κατά την παραλαβή. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 65 ευρώ.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος