Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή όλων των προϊόντων μας γίνεται με εταιρείες ταχυμεταφοράς (courrier). Οι εταιρείες οι οποίες συνεργαζόμαστε είναι ΕΛΤΑ courier και ACS

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας - συναινείτε αυτόματα ότι:

θα λάβετε ένα ενημερωτικό email στο email που μας έχετε δηλώσει το οποίο σας λέει λεπτομερώς τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας,

θα λάβετε ένα ενημερωτικό email στο email που μας έχετε δηλώσει στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο δεσμός του voucher, της μεταφορικής ώστε να μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας,

θα λάβετε ένα ενημερωτικό email στο email που μας έχετε δηλώσει μετά από 8 με 10 ημέρες στο οποίο αν θέλετε μας δηλώνετε αν είστε ευχαριστημένοι από το προϊόν που αγοράσατε καθώς και να κάνετε σχόλια τα οποία θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας, χωρίς να φαίνονται τα προσωπικά σας δεδομένα (πχ.αν το email σας είναι someone@somwhere.com θα γίνει som****@somwhere.com)

Ακτίνα αποστολών

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΠΡΟΣ

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος αποστολής είναι από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την επιχείρηση μας στις courier. Ο μέσος χρόνος παραλαβής του προϊόντος από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας από τον πελάτη για την Ελλάδα υπολογίζεται από 3 έως περίπου 7 εργάσιμες ημέρες, ενώ διαφοροποιείται για την Κύπρο ανάλογα και με τον τρόπο αποστολής (Αεροπορικώς ή Ακτοπλοϊκώς) από 7 έως και 20 εργάσιμες ημέρες.

Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί. Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Τρίτη το αργότερο (ο παραπάνω χρόνος μπορεί να διαφέρει στις ιδιαίτερες περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος, ή ειδικής επεξεργασίας).

Παραδόσεις με ταχυμεταφορές (courier) για το Σάββατο έχουν εξτρά χρέωση.

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με την παραγγελία. Ο συνηθισμένος χρόνος παράδοσης είναι 2 – 4 εργάσιμες ημέρες περίπου. Λόγω της πανδημίας (COVID 19) αυτός ο χρόνος έχει αυξηθεί σε 2 - 10 εργάσιμες ημέρες (ειδικά σε μεγάλα αστικά κέντρα λόγω καθυστερήσεων των εταιριών παραδόσεων (courer).

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κτλ.

Κόστος αποστολής

Η πολιτική μας για διατήρηση σε χαμηλά επίπεδα στα κόστη για τον πελάτη, μας έχει οδηγήσει στην επιλογή του εφ’ άπαξ κόστους αποστολής για κάθε παραγγελία. Έτσι ανεξάρτητα από την ποσότητα ή όγκο των προϊόντων που παραγγέλνεται για την Ελλάδα, αυτό που έχετε να πληρώσετε είναι μόνο 2,00 ευρώ με όλους τους τρόπους αποστολής. Για τις παραγγελίες που είναι πάνω από 65 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Το κόστος της αντικαταβολής είναι έως τα 100 ευρώ παραγγελίας 2.00 ευρώ ενώ από 100 ευρώ παραγγελίας και πάνω δεν χρεώνεται η αντικαταβολή.

Για την Κύπρο η αποστολή των προϊόντων είναι 18.60 αεροπορικώς και 10.00 ακτοπλοϊκώς

Σε περίπτωση που η αποστολή ξεπερνά σε βάρος τα 4Kg για την διεκπεραίωση της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει με κατάθεση του ποσού μέσω τράπεζας, καθώς και θα πρέπει να γίνει εκ νέου συννενόηση για τα μεταφορικά μιας και το βάρος επιρεάζει το κόστος των μεταφορικών με κάθε εξτρά κιλό. Σε περίπτωση που έχετε βάλει την παραγγελία σας με άλλο τρόπο πληρωμής, θα σας καλέσουμε για να συννενοηθούμε από κοινού για την εξέλιξη της.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος